~BiLl iSt mEiN~
Αριθμός μηνυμάτων : 159 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2008 Ηλικία : 30 Τόπος : AnameCa Ctn muCwna
| Θέμα: wir sterben niemals aus Πεμ Νοε 06, 2008 10:46 am | |
|
[Δεν χανόμαστε ποτέ] Υπερβολικά πολλή αγάπη Για τη μουσική Υπερβολικά πολλά όρια Ακατάκτητα Τόσες πολλές σκέψεις Και λόγια που δεν έχουν τελειώσει Δεν νομίζω πως αυτό Θα τελειώσει σύντομα
Πάντα θα υπάρχουμε Να γράφουμε τους εαυτούς μας στην αιωνιότητα Το ξέρω πως πάντα θα υπάρχει Κάτι που παραμένει Νιώθουμε Πως δεν είμαστε έτοιμοι για το τέλος Ποτέ δεν θα χαθούμε Μας τραβάει στην αιωνιότητα
Θα συνεχίσετε για μας Αν δεν μπορούμε να συνεχίσουμε; Θα τελειώσετε τα λόγια μας Στην αιωνιότητα; Τώρα, δεν φοβάμαι πια Να κοιτάξω μπροστά Γιατί από σήμερα ξέρω Πως δεν θα χαθούμε τόσο εύκολα.
Πάντα θα υπάρχουμε Να γράφουμε τους εαυτούς μας στην αιωνιότητα Το ξέρω πως πάντα θα υπάρχει Κάτι που παραμένει Νιώθουμε Πως δεν είμαστε έτοιμοι για το τέλος Ποτέ δεν θα χαθούμε Μας τραβάει στην αιωνιότητα
Ξέρω πως κάτι μένει Ένα μικρό κομμάτι μου Είμαι τόσο σίγουρος Κάτι από εσάς θα παραμείνει Για πάντα Για πάντα
Κάποιοι σαν εμάς Δεν θα τελειώσουν ποτέ
| |
|