Ποιο πιστεύεται ότι είναι το δυνατό σημείο του καθενός σας??
Bill: Ο αδερφός μου είναι πολυλογάς και λέει ψέματα μερικές φορές!!
Tom: Σοβαρολογείς τώρα???
Georg: Ο Gustav είναι πολύ ήρεμος.
Gustav: Ναι είμαι κάπως πίσω. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι είμαι κακόκεφος αλλά δεν είναι έτσι.! Απλά λέω την γνώμη μου εκεί που πρέπει!!!
Πότε νιώθετε ντροπιασμένοι??
Gustav: Πρόσφατα είχαμε μια μάχη με το φαγητό, γιατί δεν ήταν καθόλου ωραίο! Βγήκαμε εκτός ελέγχου.
Georg: Ναι νευριάσαμε πάρα πολύ και αρχίσαμε να φωνάζουμε. Νιώσαμε πολύ άσχημα μετά!!!
Bill: Μερικές φορές νιώθω ντροπιασμένος από τα γράμματα των fan μας, γιατί είναι πολύ γλύκα και μας γράφουν μέσα για πολύ προσωπικά τους θέματα!! Νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να τους απαντήσω λόγω του περιορισμένου χρόνου μου!!
Georg: Εγώ ντρέπομαι που φιλούσα όλα τα κορίτσια στο στόμα όταν ήμουν ακόμα στο δημοτικό!! Ο ναι είχα μια πολύ άγρια παιδική ζωή εγώ!!
Τι σας νεύριαζε στο σχολείο??
Bill: Στο σχολείο πέρα του ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε ότι θέλουμε, εγώ και ο Tom ήμασταν σαν τα μαύρα πρόβατα. Γιατί απλά δεν σκεφτόμασταν όπως τα άλλα τα παιδιά.! Αλλά. δεν μας πείραζε!!
Tom: Χάσαμε πολλούς φίλους από το σχολείο, μα δεν είναι και τόσο κακό και άσχημο αυτό.!!!! Εγώ έχω τον αδερφό μου και αυτός έχει εμένα και πίστεψε με είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό ο Bill είναι ο καλύτερος φίλος μου!!
Έτσι και αλλιώς: Το να έχεις 3 καλούς φίλους και συνεργάτες είναι πολύ καλύτερο!!!