~BiLl iSt mEiN~
Αριθμός μηνυμάτων : 159 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2008 Ηλικία : 30 Τόπος : AnameCa Ctn muCwna
| Θέμα: Beichte (Εξομολόγηση) Παρ Αυγ 15, 2008 1:19 pm | |
| Beichte (Εξομολόγηση)
Ξεκινάει κάθε πρωί Το ρολόι χτυπάει στις εφτά, και δεν σηκώνομαι απ' το κρεβάτι Πάντα είμαι πολύ αργός και βγαίνω δεύτερος στα αθλήματα Γι' αυτό και γράφω 'Άντε Γαμήσου' σε κάθε τρόπαιο Σε θέλω μόνο για τη νύχτα Και νιώθω καλά για αυτό Είναι απλά πολύ καλό για να είναι αληθινό Και αναρωτιέμαι, πρόκειται να πάω στον παράδεισο Με τον τρόπο που φέρομαι ;
Διάβολε, βγες έξω Σε έχω δει Και ελπίζω να καταλάβεις Διάβολε, μπορείς να ακούσεις την εξομολόγηση μου, και να το συζητήσετε με το Θεό;
Είμαι ειλικρινής, δυστυχώς Ακόμα κι όταν δεν χρειάζεται Ο παπάς δεν με "γουστάρει" Από τότε που εξομολογήθηκα Το ξέρω πως δεν γίνετε να συνεχιστεί έτσι αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω Και "έκλεψα" την κοπέλα του αδερφού μου Το κάθε ψέμα μου Έγινε πιστευτό Και πολλοί βασίστηκαν Στις υποσχέσεις μου Και αναρωτιέμαι, πρόκειται να πάω στον παράδεισο όπως φέρομαι ;
Διάβολε, βγες έξω Σε έχω δει Και ελπίζω πως θα καταλάβεις Διάβολε, μπορείς να ακούσεις την εξομολόγηση μου, και να το συζητήσετε με το Θεό;
Παρακαλώ, μην είσαι κακός Δώσε μου μια ευκαιρία, ή δυο Ή άσε με να γίνω άγγελος Στην κόλαση
Διάβολε, βγες έξω Σε έχω δει Και ελπίζω πως θα καταλάβεις Διάβολε, μπορείς να ακούσεις την εξομολόγηση μου, και να το συζητήσετε με το Θεό;
Και αν δεν έχεις θέληση Τότε άστο όπως είναι Ξανασκέψου το | |
|