~BiLl iSt mEiN~
Αριθμός μηνυμάτων : 159 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2008 Ηλικία : 30 Τόπος : AnameCa Ctn muCwna
| Θέμα: Dn ime egw Πεμ Αυγ 07, 2008 1:25 am | |
| Dn ime egw (Ich bin nich' ich) ta matia mu kitazun e3antlimena dn vrickun kamia parigoria. dn borw na me koita3w pia dn ime egw... ola ayta pu itan kapote edw dn mporw na ta vrw allo pia meca mu ola efygan, opwc ce mia paraic8ici vlepw tn eauto mu na xanete!
dn ime egw, otan ecy dn ice dipla mu, ime monoc. kai ayto pu apomenei apo tn eauto mu, dn 9elw na ime! e3w o uranoc kremetai ligicmenoc kai panw ctn toixo to apoxeretictirio gramma cu. dn ime egw, otan ecy dn ice mz mu, ime monoc!
dn 3erw pia poioc ime kai ti ine cimantiko. ta panta ine kapu- ekei pu vrickece ecy xwric ecena meca ctin nyxta, dn mporw pia ne me vrw meca mu ti ine ayto pu mu exeic kanei? vlepw tn eauto mu na xanete!
dn ime egw, otan ecy dn ice dipla mu, ime monoc. kai ayto pu apomenei apo tn eauto mu, dn 9elw na ime! e3w o uranoc kremetai ligicmenoc kai panw ctn toixo to apoxeretictirio gramma cu. dn ime egw, dn 9elw na yparxw pia!
wooooooow!
me exaca ciga ciga otan pia dn me kratagec... 9a ce piacw apla min me afineic. ane3artita apo to pu ice ela ke cwce me. dn ime egw
otan ecy dn ice dipla mu, ime monoc. kai ayto pu apomenei apo tn eauto mu, dn 9elw na ime! e3w o uranoc kremetai ligicmenoc kai panw ctn toixo to apoxeretictirio gramma cu. dn ime egw, dn 9elw na yparxw pia!
dn 9elw na yparxw pia! dn 9elw na yparxw pia! dn 9elw na yparxw pia! | |
|
eirhnh kaulitz
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 25/06/2008 Ηλικία : 33 Τόπος : sparti
| Θέμα: Απ: Dn ime egw Πεμ Αυγ 07, 2008 2:33 am | |
| xaxa auto to tragoudi einai gia mea... ka8e fora pou kanw malakies lew "den eimai egw" | |
|
christina[A]
Αριθμός μηνυμάτων : 906 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2008 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: Dn ime egw Πεμ Αυγ 07, 2008 5:45 am | |
| ax ti gamato!!!
e h eirhnh panta sth loufa...
thanx poly agaph!! | |
|
eirhnh kaulitz
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ημερομηνία εγγραφής : 25/06/2008 Ηλικία : 33 Τόπος : sparti
| Θέμα: Απ: Dn ime egw Πεμ Αυγ 07, 2008 6:25 am | |
| e h eirhnh panta sth loufa...
ante kale.... | |
|
christina[A]
Αριθμός μηνυμάτων : 906 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2008 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: Dn ime egw Πεμ Αυγ 07, 2008 3:21 pm | |
| axaxaxaxa giati alhtheia den lew? axaxaxa plakitsa. | |
|
eirhnh kaulitz
| |