~BiLl iSt mEiN~
Αριθμός μηνυμάτων : 159 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2008 Ηλικία : 30 Τόπος : AnameCa Ctn muCwna
| Θέμα: an deiner Seite (ich bin da) Πεμ Αυγ 07, 2008 1:21 am | |
| kaneic dn 3erei pwc niw9eic kaneic ekei dn ce katalavenei i mera itan ckotini kai moni. grafeic "voi9eia" me t aima cu parolo pu panta ponaei. anoigeic ta matia cu kai ola menun idia dn 9elw na enoxlw kai dn 9elw epicic na meinw gia poly ime mono edw gia na cu pw
ime ekei, otan 9eleic koita gyrw cu ke 9a me deic! teleiwc ane3artita, apo to pu ice, otan er9eic ce emena 9a ce kraticw cfixta!
i zoi cu ine mia adeia antanaklaci i ckia cu zygizei ena tono kai ola ayta pu xreiazecai tr dn ta exeic 4axneic gia t uranio to3o, vrickete nekro cto patwma. elampe toco kairo gia ecena mono dn 9elw na enoxlw kai dn 9elw epicic na meinw gia poly ime mono edw gia na cu pw dn ice monoc cu, ime cto pleyro cu!
ime ekei, otan 9eleic koita gyrw cu ke 9a me deic! teleiwc ane3artita, apo to pu ice, otan er9eic ce emena 9a ce kraticw cfixta!
otan dn katalaveneic tn kocmo kai i ka9e mera pu pernaei ine lypiteri otan i kataigida dn ctamatei pote kai ka9e nyxta niw9eic olo k periccotero pono ime eki otan t 9eleic teleiwc ane3artita apo to pu ice
cto pleyro cu... mono gia ligo...
cto pleyro cu, mono gia ligo, dn ice monoc! | |
|