| INA x girlfriend | |
|
+4danaikaulitz siaper christina[A] Admin 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Admin Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 18 Ημερομηνία εγγραφής : 19/03/2008 Τόπος : bill's world
| Θέμα: INA x girlfriend Παρ Μαρ 21, 2008 4:28 pm | |
| H ina ειναι πρωην κοπελα του bill....να μια συνεντευξη της....
Ina (17), Bill's ex-girlfriend
'Bill had already sex - but not with me!'
Ina, how was Bill like as a friend? Ina: I found him then totally sweet and also arbitrary. He had a good sense of humor and wasn't so boring like many other boys.
What was between you two? Ina: Nothing more than between Tom and Julia. We met always all 4 together. Bill wasn't that shy, he was always so near to me and he was really tender. He also sometimes [cuddled]? me.
Had you sex? Ina: No, but I know, that he definitely had sex. He told me it. We have talked a lot about it.
Do you think that Bill likes boys too? Ina: No, I don't! Although he looks "wife like", but he definitely isn't gay. He had also some girls already; I have never seen him with a boy!
πειτε μου τις αποψεις σας....... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Σαβ Μαρ 22, 2008 11:40 am | |
| Ina;;; Μα είναι όνομα κοπέλας αυτό; Α ρε Bill...έλα προς τα 'δω να δεις και να καταλάβεις τι θα πει "girlfriend"! Τεσπα,δε φτάνει που είχε την τιμή να είναι κοπέλα του Bill για κάποιο διάστημα θα μας πει κιόλας ότι γυναικοφέρνει...το σούργελο! Το ξέρουμε καλή μου πως ο Bill ΜΑΣ δεν είναι gay...εσένα νομίζεις περιμέναμε να μας το πεις; Συγχίστηκα,δεν μπορώ... |
|
| |
christina[A]
Αριθμός μηνυμάτων : 906 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2008 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Σαβ Μαρ 22, 2008 5:08 pm | |
| - Katerina έγραψε:
- Ina;;;
Μα είναι όνομα κοπέλας αυτό; Α ρε Bill...έλα προς τα 'δω να δεις και να καταλάβεις τι θα πει "girlfriend"! Τεσπα,δε φτάνει που είχε την τιμή να είναι κοπέλα του Bill για κάποιο διάστημα θα μας πει κιόλας ότι γυναικοφέρνει...το σούργελο! Το ξέρουμε καλή μου πως ο Bill ΜΑΣ δεν είναι gay...εσένα νομίζεις περιμέναμε να μας το πεις; Συγχίστηκα,δεν μπορώ... pes ta agaph mou....eleos dhladh.........siga mhn htan o bill mas gay..eina antras me ta ola tou........ | |
|
| |
siaper
Αριθμός μηνυμάτων : 388 Ημερομηνία εγγραφής : 21/03/2008 Ηλικία : 34 Τόπος : se ena oneiro zw
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Κυρ Μαρ 23, 2008 2:27 pm | |
| fisika k einai antras! k ti antrtas.... ontws to onoma einai eleos! | |
|
| |
christina[A]
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Κυρ Μαρ 23, 2008 4:05 pm | |
| plaka plaka...to INA tairiazei me to XRIST- INA....teleiwse...h moira me thelei me ton bill...einai olofanero....hehe... tha thn skisw ayth ama thn vrw mprosta mou......... | |
|
| |
christina[A]
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Δευ Ιουν 30, 2008 7:01 am | |
| na kai photo ths ina.. einai h kokkinomalla. loipon o bill den exei wraio gousto..telos. | |
|
| |
danaikaulitz
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 02/04/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : tokio hotel!!!!!!!!!!!!
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Δευ Ιουν 30, 2008 2:11 pm | |
| PAIDIA ELEOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 T EINAI AUTH???? T GOUSTO EINAI AUTO?? PWPWPW | |
|
| |
siaper
Αριθμός μηνυμάτων : 388 Ημερομηνία εγγραφής : 21/03/2008 Ηλικία : 34 Τόπος : se ena oneiro zw
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Τρι Ιουλ 01, 2008 4:37 am | |
| den einai ka8olou wraia kai den tairiazei me ton bill kai apokleietai na einai prwhn tou bill auta...ta eipa kai isixasa | |
|
| |
christina[A]
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Τρι Ιουλ 01, 2008 6:18 am | |
| ela omws pou einai prwhn tou... pali kala ta xalasan.. eleos dhladh.. matia den exei thelw na mathw o bill na dei ti mpazo pou einai.. ax ta nevra mou. | |
|
| |
siaper
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Τρι Ιουλ 01, 2008 6:20 am | |
| nai re gmt den einai prwhn tou!! (to lew kai to ksanalew mipws kai to pisepsw) | |
|
| |
christina[A]
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Τρι Ιουλ 01, 2008 7:40 am | |
| anastacia mou skepsou to allo. mallon ksypnhse mia mera..kai synhdhtopoihse ti touvlo einai kai thn ediwkse me tis klwtsies.. pantws eimaste kouklares mposta ths...exoume elpides.. | |
|
| |
siaper
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Τρι Ιουλ 01, 2008 7:42 am | |
| xaxa swsto kai auto! sigoura exoume ! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Κυρ Ιουλ 06, 2008 1:25 pm | |
| Όχι ρε γαμώτο...μα είναι κοπέλα που στάθηκε στο πλευρό του Bill μας αυτή;Αυτή είναι σαν...εμμμ...σαν γαμώ το κέρατο μου...σαν τον κώλο της μαϊμούς...σαν ανάποδο γαμώτο...σαν μαύρα χάλια...σαν χέσε μέσα Πολυχρόνη κτλ κτλ Μα που τη βρήκε;Σε πάρτυ μασκέ;Στο ράφι και την λυπήθηκε;Στα σκουπίδια της γειτόνισσας ή στα τυρογαριδάκια και την κράτησε για σουβενίρ; Και έχει πει αυτό το τσόκαρο πως ο Bill γυναικοφέρνει;Δηλαδή τι να πούμε για αυτή που μοιάζει με τους νταλικέριδες που οργώνουν την Αθηνών-Λαμίας; Bill αγόρι μου,με απογοήτευσες... Μα τι μπάζο είναι αυτό;Αααααχ στο λαιμό μου κατσε το τσόκαρο...Χαμογελάει κιόλας ο Δρακουμέλ...άντε από δω χάμω πια με το κάθε σούργελο. Άμα κοριτσάκι μου δεν ήσουν πρώην του Bill δε θα σε ήξερε ούτε η μάνα σου! Σταματάω εδώ γιατί αν συνεχίσω θα γεμίσω 5-6 σελίδες... Ο Bill μόλις γνωρίσει το προξενιό που του χω έτοιμο θα αλλάξει γούστο 100% γιατί του έχω μια θεά να τον περιμένει...Ποια να ναι άραγε...όποια το πιασε το πιασε...λεπτομέρειες την ημέρα του γάμου γιατί θα μαι η κουμπάρα! |
|
| |
siaper
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Δευ Ιουλ 07, 2008 5:30 am | |
| mpravo re katerinaki mou mia xara ta eipes oso gia to proksenio..to katalavame (ego toulaxiston) perimenw prosklitirio! ego ti rolo 8a paizw? | |
|
| |
christina[A]
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Δευ Ιουλ 07, 2008 6:12 am | |
| kala eriksa to gelio..etsi katerina..bravo...dikio exeis.. eimai mazi sou.. nai to katalavame to proksenio... anastacia esy tha eisai h mprantimissa[etsi nomizw legetai] kai tha exeis ton sam gia voitheia.. fysika h katerina tha synodevetai apo ton chris[tha ginei koumparos??].. | |
|
| |
Maria Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 451 Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2008 Ηλικία : 30 Τόπος : Ρόδος
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Τετ Ιουλ 30, 2008 2:42 am | |
| re paidia tis tis vrike o bill?eleos....kai nomiza pws eixe gousto....kai autos kai o tom... | |
|
| |
Maria Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 451 Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2008 Ηλικία : 30 Τόπος : Ρόδος
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Τετ Ιουλ 30, 2008 2:45 am | |
| re:Θέμα: Απ: INA x girlfriend Sun Jul 06, 2008 7:25 pm
-------------------------------------------------------------------------------- Όχι ρε γαμώτο...μα είναι κοπέλα που στάθηκε στο πλευρό του Bill μας αυτή;Αυτή είναι σαν...εμμμ...σαν γαμώ το κέρατο μου...σαν τον κώλο της μαϊμούς...σαν ανάποδο γαμώτο...σαν μαύρα χάλια...σαν χέσε μέσα Πολυχρόνη κτλ κτλ Μα που τη βρήκε;Σε πάρτυ μασκέ;Στο ράφι και την λυπήθηκε;Στα σκουπίδια της γειτόνισσας ή στα τυρογαριδάκια και την κράτησε για σουβενίρ; Και έχει πει αυτό το τσόκαρο πως ο Bill γυναικοφέρνει;Δηλαδή τι να πούμε για αυτή που μοιάζει με τους νταλικέριδες που οργώνουν την Αθηνών-Λαμίας; Bill αγόρι μου,με απογοήτευσες... Μα τι μπάζο είναι αυτό;Αααααχ στο λαιμό μου κατσε το τσόκαρο...Χαμογελάει κιόλας ο Δρακουμέλ...άντε από δω χάμω πια με το κάθε σούργελο. Άμα κοριτσάκι μου δεν ήσουν πρώην του Bill δε θα σε ήξερε ούτε η μάνα σου! Σταματάω εδώ γιατί αν συνεχίσω θα γεμίσω 5-6 σελίδες...
Ο Bill μόλις γνωρίσει το προξενιό που του χω έτοιμο θα αλλάξει γούστο 100% γιατί του έχω μια θεά να τον περιμένει...Ποια να ναι άραγε...όποια το πιασε το πιασε...λεπτομέρειες την ημέρα του γάμου γιατί θα μαι η κουμπάρα! _________________ +mfwnw apoluta me ka8e le3i p les!!!!pes ta...ontws san ntalikeris einai....gi'auto o bill dn ekane tpt mazi tis...fovotane...o bill mas einai glukoulis kai adunatoulis...auti 8a tn eliwne 8a eixe faei kai 3ulo...BRAVO BILL!!!! | |
|
| |
christina[A]
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Τετ Ιουλ 30, 2008 5:19 am | |
| axaxaxaxa swsto....na pesei ayth apo panw tou paei..tha ton xasoume.. patsiasmenos tha vgei.. apapa oxi..pali kala den egine tipota..aporw pws mporouse kai thn filouse....eleos. | |
|
| |
Maria Admin
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Πεμ Ιουλ 31, 2008 3:13 am | |
| | |
|
| |
christina[A]
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Πεμ Ιουλ 31, 2008 9:03 am | |
| ela re mou thewries ton eayto sou asxhmh...mhn akouw tetoia.. ontws aporw pws antexe na thn filaei...iou.. | |
|
| |
Maria Admin
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Παρ Αυγ 01, 2008 3:03 am | |
| an tn filouse...padia exw apogoiteutei teleiws ma to gousto t bill...i lafee enta3ei,omorfi kopela einai...alla auti? eleos... | |
|
| |
danaikaulitz
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ημερομηνία εγγραφής : 02/04/2008 Ηλικία : 29 Τόπος : tokio hotel!!!!!!!!!!!!
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Πεμ Αυγ 07, 2008 3:44 am | |
| k oi duo xalia einai!!!!!!!!!! | |
|
| |
christina[A]
| Θέμα: Απ: INA x girlfriend Πεμ Αυγ 07, 2008 5:41 am | |
| etsi danah mou..pes ta!!! | |
|
| |
vikoni58
Αριθμός μηνυμάτων : 60 Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008 Ηλικία : 29